Helena Delcastillo Gómez
Helena Delcastillo

Professora de música

 Natural de Benicarló, inicia els seus estudis musicals a l’escola de música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló amb els professors de clarinet Júlia Barberà, Josep Sancho i Javier Bellés. Va cursar els estudis professionals de música al Conservatori Mestre Feliu de Benicarló amb Anna Esteller, finalitzant els seus estudis al Taller de Música Jove de Benimaclet (València) amb la professora Mª Ángeles Lambíes, mentre ho compaginava amb el Grau en Mestra d’Educació Primària a la Universitat de València.

Ha cursat diversos cursets de perfeccionament de clarinet així com assistit a diverses master class amb professors com: José Cerveró Martínez, Josep Vicent Arneu o Josep Sancho. Així mateix també ha participat en diferents trobades de clarinet als conservatoris de Tortosa, Manresa, Reus i Tarragona.

Actualment, cursa el màster d’Educació del caràcter i educació emocional, mentre ho compagina treballant com a mestra de música a l’escola de música de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs i a l’escola de música de Santa Magdalena de Polpis.