Karen Martínez Cepa
Karen Martínez

Professora de Violoncel

Natural de Moncada (València), Inicia els seus estudis de violoncel al Conservatori de música núm. 3 de València amb Alejandro Abad i MªAmparo Martínez Andrés.

Finalitza els seus estudis superiors al Conservatori superior de música Joaquín Rodrigo de València amb el professor David Apellániz.

Continua la seva formació amb Iñaki Etxepare i assisteix amb regularitat a l’Escola Superior de música Reina Sofia de Madrid amb Angel Luis Quintana.

Ha sigut membre de Violoncel de l’orquestra simfònica Ciutat D’Eivissa, Orquestra de

cambra de Tortosa- OCTO, Orquestra Simfònica de Peñíscola, Orquestra de Cambra Enrique Soriano, Orquestra de cambra Ars Chamber, Orquestra de cambra Sinfonía Orbitalis.

Membre del quartet de música antiga Quartet Seherezade ensemble amb Rossend Aymí (orgue), Jordi Bonilla (Oboé), Cecilia Aymí (Soprano).

En el camp de la docència ha treballat com a professora de violoncel i música de cambra a L’Orfeó Lleidatà (Lleida), Centre Artístic musical de Moncada (València),

Centre de Lectura, Reus (Tarragona), Conservatori Professional de música Ciutat de Moncada (Valencia), Escola de música la Lira d’Amposta (Tarragona), Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa.

Actualment és professora de violoncel a la Societat musical La Alianza, Vinaròs-(Castelló) i a l’Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona (Tarragona).

També és titulada amb la metodologia Mag Diapasó. Desenvolupa aquesta activitat a l’estudi de música 143 a la Ciutat de Barcelona.