Maria Surroca
Maria Surroca

Professora de violoncel

Natural de Vinaròs, on inicia els seus estudis musicals a l’escola de Música de la Societat Musical ‘La Alianza’ amb la professora Mariola Moliner. Posteriorment realitza els seus estudis professionals de música al Conservatori ‘Mestre Feliu’ de Benicarló i continua el grau superior al Conservatori Superior de Musica del Liceu (Barcelona) amb els professors Ángel Luis Quintana i Erica Wise.

Més tard, realiza el màster universitari en formació del professorat en la Universitat Internacional de València i un màster en Didàctica y Pedagogia de l’ensenyament musical en la universitat CEU.

Paral.lelament, rep classes magistrals d’altres violoncel.listes com Asier Polo, Fernando Arias, José Mor, Herre Jan Stegenga, David Apellániz o Norbert Anger, entre altres.

Ha format part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i d’altres agrupacions com el ‘Conjunt de violoncels’ de la Fundació Pau Casals, la OSTE (Orquestra Simfònica de les Terres del Ebre) o l’OCB (‘Orquestra Clàssica de Benicarló’).

Actualment és professora de violoncel a l’escola de música de la Societat Musical ‘La Alianza’ de Vinaròs i està realitzant estudis de formació continuada a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

Maria Surroca