Anna Ferreres
Anna Ferreres

Mestra de Jardi Musical

Nascuda a Benicarló. Inicia els seus estudis musicals a l’Escola de l’Associació Música Ciutat de Benicarló, on s’inicia amb la flauta travessera. També fou membre en la seua infància de la coral infantil Petiquillo a Benicarló. Posteriorment, va cursar estudis professionals de música al Conservatori Mestre Feliu de Benicarló amb la mestra de flauta Olga Lluch.

Actualment, és membre actiu de la banda de l’Associació Musical de Benicarló en la qual ha participat en diferents certàmens a nivell autonòmic i provincial. També ha participat en diferents trobades de flautes a Tortosa i Amposta.

És graduada en Educació Primària per la Facultat de Magisteri de la Universitat de València en l’especialitat de Pedagogia Terapèutica. Té experiència amb xiquets amb necessitats educatives especials, concretament amb xiquets amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). El seu treball fi de grau  fou una intervenció musical per a xiquets i xiquetes amb TEA d’infantil amb la qual pretenia millorar les habilitats comunicatives i socials a través de la música.

És monitora de lleure i ha treballat en diferents escoles d’estiu, centres juvenils i activitats extraescolars educatives. Actualment, compagina el seu treball com a mestra de jardí musical a l’escola de música de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs amb la preparació a les oposicions per al cos de mestres.

Anna Ferreres