Concerts d’estiu amb motiu del comiat com a director de José Ramón Renovell

El passat diumenge, la Banda Simfònica va oferir, per una banda, el concert final d’estiu, i per l’altra, l’acomiadament per jubilació del nostre director després de 41 anys. L’endemà va ser el torn de la Jove Orquestra, que també va voler mostrar tota la seua estima a qui ha sigut el seu director des que aquesta agrupació es formara l’any1997.
 
Qualsevol discurs es quedaria curt per agrair tot el que aquesta entitat et deu.
Han sigut 41 anys de treball, dedicació i passió per la música, materialitzats en aquesta gran família que és La Alianza. 
Com a mestre i com a director, gràcies per tot el que ens has ensenyat i per donar-nos l’oportunitat de fer música amb tu al capdavant. Ens has transmès la teua passió i manera d’entendre la música fins a l’últim assaig. 
No hi ha paraules per expressar tot el nostre agraïment, però els sentiments que ens han inundat en aquests concerts reflecteixen l’estima que et tenim cada un de nosaltres.
Has deixat una empremta inesborrable en tots els que hem passat per aquesta escola i hem estat baix la teua direcció, tant en els actuals membres de les diferents agrupacions com en els que ja no en formen part. Més enllà de tots els valors que ens has transmés, tal com et van expressar els membres de l’orquestra, has aconseguit que quan pensem en música, sempre ens vingues tu al cap.
 
Això no és un acomiadament perquè sabem que sempre podrem comptar amb tu. I és que si alguna cosa està clara, és el teu amor cap a aquesta entitat.
 
Una vegada més, gràcies per tot.