Iván Bonet Monroig- Percussió.
Iván Bonet

Professor de Percussió

Nascut a Benicarló. La iniciación a la música va ser amb els dolçainers de Benicarló a la part de la percussió i de la mà de Ximo Albiol, compaginant amb el grup de bombos i tambors on, anys després va ser director d’aquests.

Comença els seus estudis musicals al conservatori Mestre Feliu amb professors com Sergio Izquierdo i Javier Medina entre d ́altres. Passa a formar part de l ́Associació Musical Ciutat de Benicarlo sent dirigit i assessorat per Pablo Anglès Galindo.

Ha sigut integrant de la Jove banda sinfònica de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha col·laborat amb l ́orquestra clàssica de Benicarló i també ha participat amb l ́orquestra del professorat del conservatori superior de música de Castelló “Salvador Seguí” amb solistes com Vasko Vassilev o Vicente Campos.

Així mateix, ha participat en diversos concerts internacionals com: World Music Contest de Kerkrade (WMC Kerkrade) a Holanda i el certamen internacional de música “Cita di Sinnai” a Italia.

A més a més, participa en diversos concursos de música festera i ama l ́enregistrament de diversos cd de música.

Va formar part de diversos grups de batucada com Cubarritme i Perkuteam on va acabar dirigint.

Actualment pertany a diverses agrupacions de carrer de la Comunitat Valenciana.

Ha sigut professor de l ́escola de l ́Associació Santa Cecilia d ́Alcalà de Xivert i actualment és professor de l ́escola de l ́Associació Musical Ciutat de Benicarló, Escola de música Societat Musical La Alianza, i de l ́Agrupació Musical Santa Magdalena de Pulpis.

Iván Bonet Monroig- Percussió.