joan tena
Joan Tena

Professor de Fagot

Neix a Vinaròs l’ any 1993. Comença els estudis musicals de fagot a la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs amb el professor Juan Luís Carratalà. Cursa Grau Professional en el Conservatori “Mestre Feliu” de Benicarló amb el professor Jaume Iborra i posteriorment estudia en el Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló amb Miguel Puchol, finalitzant la carrera l’ any 2015.

   Ha perfeccionat els seus estudis de fagot amb Juan Sapiña i ha realitzat cursos de perfeccionament amb Enrique Abargues, Gustavo Núñez, Ferràn Tamarit, Higinio Arrué o Alfonso Patriarca. Ha format part de l’ Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i ha col.laborat amb la Jove Orquestra de Castelló i la Jove Orquestra Intercomarcal. Professionalment ha col.laborat amb  l’ Orquestra de Vents “La Simfònica del Llevant”, l’ Orquestra de València baix la batuta de Yaron Traub, Alexander Liebreich o Ramón Tebar i també ha format part de l’ Orquesta y Coro de la Compañía L.G.Artist Management (artísticamente S.L) amb un ampli repertori operístic.

        L’ any 2012 es crea el “Fagot&Fagotino Ensemble” amb el que col·labora en l’ organització junt a  Jaume Iborra, el seu creador, i David Gilabert. Una idea per a viure anualment i en diferents poblacions un dia de convivència amb  fagotistes de totes les edats del Maestrat i que ha crescut fins arribar a reunir mes de 40 fagotistes des dels 6 anys d’ edat.

    Actualment es professor de fagot i cambra de la Societat Musical “La Alianza”, Conservatori de Reus, Conservatori de Tarragona, l’ Agrupació Musical Senienca, l’ Agrupació Musical Vila de Càlig, Unió Musical de Triguera i l’ Escola de Música José Ferreres Granell de Sant Mateu. També ha donat classes al Conservatori de Tortosa, Escola de Música Comarcal de l’ Alt Maestrat , l’ Agrupació Musical Canareva i l’ Agrupació Musical Rapitenca.