filters quality(80) format(jpeg)
Jordi Sabater

Professor de saxòfon i director de la banda infantil

Natural de Vinaròs, s’inicia en la música a l’Escola de Música de la Societat Musical “La Alianza” amb els professors de saxòfon Jorge Martorell i Xelo Giner, cursa estudis professionals de música al Conservatori Mestre Feliu de Benicarló amb Marcos Cano, continua els estudis superiors al Liceu de Barcelona amb Albert Julià i realitza un màster del conservatori Cergy Pontoise de Paris amb Jean-Ynes Fourmeau.

Ha format part del quartet Egara Saxofon Quartet actuant  per tot el territori Europeu i acompanyant a grans saxofonistes com Otis Murphy, Nicolas Prost, Jean-Ynes Fourmeau, Joan Pedro Silva i Pawel Gustar.

Ha treballat com a professor de saxòfon a escoles de música de La Jana, Traiguera i Casp de Barcelona, així com professor de Saxòfon i cambra Conservatori Superior de Música del Liceu.

Actualment és professor de saxòfon a l’escola de música de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs, Associació Musical Ciutat de Benicarló, Associació Musical Verge de l’ Ermitana i conservatori de Cervera Emili Pujol. També és saxòfon solista de La Simfònica de Llevant, membre del Barcelona Sax Project i director banda infantil de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs. Col·laborador del liceu Sax festival, Yamaha ,d Addario i curs d’ estiu de la càtedra de Cervera.

filters quality(80) format(jpeg)