Oscar Brau Mellen
Oscar Brau

Professor de Bombardí i Tuba

Natural de Vinaròs, s’inicia en la música a l’Escola de Música de la Societat Musical “La Alianza” amb els professors de tuba i bombardí Juan Bautista Domenech, Òscar Senén i Veremundo García, cursa els estudis superiors a Barcelona a La ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Pablo Fernàndez i realitza un erasmus a l’ultim curs a la Royal Academy of Music Aarhus (Dinamarca) amb els professors Mattias Johansson i Pablo Fernàndez.

Paral·lelament, es forma amb els tubistes: Oren Marshall, Gerard Bouquet, Óscar Abella, Stefan Ambrosius, Chris Combest, Carl Jakobsson, Patrick Krisatys, Bente Illevold, Daniel Ridder i José Martínez; i amb els bombardinistes:  Brian Bowman, Thomas Rüedi i Bente Illevold.

Amb la tuba ha format part de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i la Jove Orquestra de Ponent i ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú i amb la companyia de música Always Drinking Marching Band. Amb el bombardí ha col.laborat amb la Banda Municipal de Barcelona, la banda militar danesa Prinsens Musikkorps i Aalborg Symphony Orchestra.

Ha actuat a sales com Musikhuset Aarhus, Musikkens Hus Aalborg, L’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música Catalana entre d’altres,  treballant amb directors com José Rafael Pascual-Vilaplana, Ernest Martinez Izquierdo, Jordi Mora, Leif Arne Pedersen

Actualment és professor de tuba i bombardí l’escola de música de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs i a l’escola de música de la Associació Musical Canereva de Alcanar. També forma part de la Banda Simfònica de Llevant amb el bombardí.