Saray Forcadell Chaler
Saray Forcadell

Professora de flauta i grup d'adults

Naix a Vinaròs l’any 1985, als 4 anys s’inicia en la música amb Mari Carmen Roger, i als 6 anys es matriculada a l’Escola de Música de la Societat Musical “La Alianza”. Realitza els seus estudis de llenguatge musical de grau elemental i professional amb José Ramon Renovell.

Als 8 anys comença els seus estudis de flauta travessera amb el professor Juanjo Villarroya.

Continua els seus estudis professionals de piano i flauta travessera al Conservatori Mestre Feliu de Benicarló amb les professores Elisa Ortells (flauta) i Isabel de Antonio (piano). On obté el títol professional amb resultats acadèmics excel·lents en l’especialitat de flauta travessera.

Continua els seus estudis de flauta en interpretació amb la professora Magdalena Martínez (ESMUC).

Realitza cursos d’especialització i estades musicals amb els professors Robert Sirvent, Dolors Serra, Claudi Arimany i Juanjo Villarroya, a l’Escola i Conservatori de la Diputació de Reus, Tarragona, i Societat Musical La Lira Ampostina.

Ha participat en el Concurs per a Joves Intèrprets “Ruperto Chapí”, en Villena. Ha interpretat concerts per a flauta solista i piano (Lluís Vallés, Inés Borrás i Pablo Vela) i amb l’Orquestra de la Societat Musical “La Alianza”, obres de Ravel, C.Ph.E. Bach, Fauré, Haendel i Vivaldi.

Músic de la Banda Simfònica “La Alianza” des de l’any 1996 i membre del grup de cambra Quartet Vievents.

Amb constat formació pedagògica i amb diferents metodologies d’educació musical ha rebut classes de professionals com Dàmaris Gelabert, Maria José Sanchez Parra, Ana Quílez, Estevao Marques, Santi Serratosa, Uirá Kuhlmann, Yvette Delhom, Enric Pizà, entre altres.

Máster en Formació del professorat per la UCV.

Ha treballat com a professora de flauta travessera, llenguatge musical i jardí musical a les escoles de música d’Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Pulpis, Càlig, Canet lo Roig i Catí.

Actualment és professora de flauta travessera i llenguatge musical d’adults a l’escola de música de la Societat Musical “La Alianza” de Vinaròs i professora de formació professional al CIPFP de Benicarló.